Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.


HORIZONTAAL NUMMER 16
14-01-2015


PROJECT DUURZAAMHEID
Vanwege de overvolle planning de komende periode komt het project ‘duurzaamheid’ (week 4 t/m 6) te vervallen. Dit project wordt voor het schooljaar 2015-2016 opgenomen in de planning. Wel besteden we aandacht aan het project ‘De Klot’ vanwege het 55-jarig bestaan van carnavalsvereniging De Klot.

De crea van woensdag 4 februari gaat gewoon door. Niet vanuit het thema ‘duurzaamheid’, maar vanuit het thema ‘carnaval’. Ouders die zich hiervoor hebben opgegeven kunnen hun activiteit mailen naar Miriam (miriamtoonen@obs-dehorizon.nl).

ADRESSENLIJST LEERLINGEN
Omdat we vanaf de eerste schoolweek diverse nieuwe leerlingen verwelkomt hebben op onze school, ontvangen alle ouders deze week per mail een nieuwe adressenlijst.

CARNAVAL
Het is alweer bijna 13 februari en die dag staat in het teken van carnaval op De Horizon. Ook dit jaar zijn we op ons bal voorzien van een getalenteerde band. Het dak gaat er dus weer zeker vanaf. Carnaval is geen carnaval zonder een prins en prinses. Zij zullen dan ook zeker aanwezig zijn. Wie dit zijn is nog een verrassing.

Dit schooljaar heeft de carnavalscommissie voor dezelfde opzet gekozen als afgelopen schooljaar. Dat betekent dat er voor gekozen is om de onderbouw mee te laten feesten met de bovenbouw. De kinderen uit de onderbouw (groep 1 t/m 4) zijn het eerste deel van de ochtend vrij en worden om 10:45 uur op school verwacht. Zij bouwen dan in de klas een klein feestje en gaan daarna samen lunchen (vergeet dus niet een lunchpakket mee te geven). Voor de kinderen van de bovenbouw geldt de normale lestijd; van 8:30 – 14:30 uur. Ook voor hen geldt: Denk aan je lunchpakket!

Van 12:45 – 14:30 uur barst het feest los in de hal. Tijdens het carnavalsbal wordt er voor de kinderen gezorgd voor iets te drinken en iets lekkers. Ook zal er tijdens het carnavalsbal een modeshow georganiseerd worden en zullen de prins en prinses per klas een onderscheiding uitreiken aan de leerling die het leukst, grappigst, origineelst verkleed is.

Natuurlijk bent u als ouder(s) van harte welkom om met ons mee te komen feesten om 12:45 uur. Graag zelfs! Voor de ouders is er gratis koffie/thee te verkrijgen. Frisdrank en wijn/bier is (zodra De Klot binnen is) tegen betaling te verkrijgen.

Met vriendelijke groet,
Carnavalscommissie de Horizon.

OPEN DAG
Zondag 25 januari is de open dag van 12:00 – 14:00 uur. Tijdens de open dag zullen er gezellige activiteiten plaatsvinden in de diverse groepen. Ook dit jaar zal er, in plaats van een viering, een film gedraaid worden in de hal met in de hoofdrol: OBS de Horizon!

Dus nodig je vrienden, familie en kennissen uit om gezellig bij ons op school een kijkje te komen nemen! Graag tot ziens op zondag 25 januari a.s.

Voor de nieuwe ouders is er op maandag 26 januari en woensdag 28 januari van 08:45 – 12:00 uur de mogelijkheid om tijdens de kijkochtenden de school in bedrijf te zien.

KINDERMIDDAG CV DE PLEKKERS
Klik hier voor de uitnodiging.

INFORMATIEAVOND BEDPLASSEN – GGD
Klik hier voor de uitnodiging.