Horizontaal

De Horizontaal is een nieuwsbrief voor ouders en andere belangstellenden. In deze nieuwsbrief publiceren wij praktische schoolinformatie, belangrijke mededelingen, nieuws, wetenswaardigheden, informatie over de studiedagen, informatie van de ouderraad en medezeggenschapsraad. De Horizontaal verschijnt regelmatig en wordt digitaal per mail verstuurd. Tevens wordt De Horizontaal ook op onze website geplaatst.

Wilt u opgenomen worden in de mailinglist van De Horizontaal, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@obs-dehorizon.nl.

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe indeling voor onze nieuwsbrieven. Klik hier om oude uitgaves terug te bekijken.


HORIZONTAAL NUMMER 25
09-04-2015


NIEUWE LEERLING
Wij heten de volgende nieuwe leerling van harte welkom:
- Jay Huisman (groep 1)

Wij wensen Jay een plezierige en leerzame tijd toe op onze school.

PROJECT KUNST
In de school is inmiddels veel te zien over het project “Kunst en Kids”, zowel in de klas als in de hal. Op vrijdag 10 april willen we een expositie organiseren, zodat u onze kunstwerken zelf kunt zien.

Tussen 11:30 - 12:15 uur en 14:00 - 14:30 uur is iedereen van harte welkom. Natuurlijk zijn ook opa/oma, broer/zus, etc. uitgenodigd.

GEEN VIERING
Vrijdag 10 april is er geen viering in verband met de kunstexpositie.

OUDERS STAPAVOND
Vrijdag 24 april vindt de tweede Ouders Stapavond plaats (locatie In de Gloria). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de groepsleerkrachten á € 7,50 (entree inclusief welkomstdrankje en hapjes). We hopen op een grote opkomst en een gezellige avond.

WEBSITE
Vanaf vandaag is de groepspagina op onze website vernieuwd. Neem dus snel een kijkje. Met deze vernieuwing wordt het voor ons eenvoudiger om regelmatig nieuws vanuit de groepen met jullie te delen. Door de nieuwe stijl (blog-stijl) zijn de items overzichtelijk weergegeven en eenvoudig te lezen.